Arcade Games
Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Site menu
Our poll
Esti fumator?
Total of answers: 162
Main » 2008 » October » 25 » Spider-Man Web of Shadows
Spider-Man Web of Shadows
7:33 PM
Activision a oferit spre publicare noi imagini (vezi galeria acestui articol) din Spider-Man: Web of Shadows, joc ce urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna.

spider man

Imaginile au ca figuri centrale personaje din universul Spider-Man: Black Widow, Electro, Moon Knight si Rhino. De asemenea, a fost publicata si o imagine care ii prezinta pe soldatii S.H.I.E.L.D. gata de actiune.

spider-man, varianta intunecata

Noul Spider-Man Web of Shadows se petrece intr-un New York apocaliptic, invadat de simbioti mortali. Jucatorii pot face transfer instantaneu intre costumele rosu si negru ale super eroului, se pot alia cu eroi sau cu antieroi si pot duce lupte care pornesc la nivelul strazii, continua pe laturile cladirilor si devasteaza apoi acoperisurile cele mai inalte din Manhattan.

Spider Man feat Altair

Producatorii promit lupte complet si cu adevarat tridimensionale, cu o camera ce ii va permite jucatorului sa schimbe instantaneu perspectiva asupra luptei. Actiunile jucatorului vor putea fi eroice sau malefice, iar rezultatul actiunilor lui Spiderman va fi influentat de alegerea morala facuta de jucator. Aproape orice obiect din joc va putea fi folosit ca arma, magazinele de la parterul cladirilor vor putea fi distruse, masinile - transformate in mormane de fiare contorsionate, strazile - facute pur si simplu praf. Motorul fizic al jocului va permite si noi combo-uri in lupta si lovituri de finalizare spectaculoase.


Spider-Man can jump


Spider-Man Web of Shadows va fi lansat in variante pentru PC, Sony PlayStation 3, Sony PlayStation Portable, Sony PlayStation 2, Microsoft Xbox 360, Nintendo DS si Nintendo Wii.

Sursa: Activision / Hit.ro



Views: 2066 | Added by: arcade-games | Rating: 4.7/3 |
Total comments: 3
3 laurentiu  
0
sal sunt lau

2 BigMan  
0
CeL Mai Naspa Site pe care lam vazut Vreao Data!! :(:(X(X((X(X HOHOOOOOO

1 razvan  
0
dasfsdgtery
dsggggggggggggggga dff aef

Name *:
Email *:
Code *:
Login form
News calendar
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Search
Site friends

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Copyright MyCorp © 2024
Hosted by uCoz